Vi är Kraften

Kraften i Finspång är du. Vi. Människorna. När du får det avslappnade leendet, hör en vänlig röst och ser ett öppet ansikte, då är du i Finspång. Här är mötet med en ny vän eller en gammal bekantskap alltid nära.

Glad kvinna

#jagärkraften

Finspång är en plats mitt i Sverige, som skapas av drivkraften hos eldsjälar. Här möter du några av dem. Några av alla som är kraften i Finspång.

Kraften i Finspång lunchen

Vill du möta nya människor och bygga ditt nätverk? Är du dessutom nyfiken på vad som händer i Finspång? Då är det hög tid att anmäla sig till vår nätverkslunch som vi kallar Kraften i Finspång lunchen. Vi träffas ungefär 10 gånger per år och äter gott, samtalar och får oftast lyssna till ett föredrag. Medlemmar i Tillväxt Finspång erbjuds lunchen kostnadsfritt och är du inte medlem betalar du 125 kr inkl. moms.

lunchmöte restaurang

Podden

Idén är enkel – samtal om och med människor i Finspång. Lyssna och följ – fler spännande gäster med Finspångsanknytning dyker upp varefter!

Instagram

Visa att du är en del av kraften!

Kraften i Finspång är varumärket som samlar Finspång för att nå Vision 30/35. Genom att profilera och marknadsföra platsen Finspång vill vi locka och attrahera besökare, invånare och företag till Finspång. Men också visa att kraften är du, jag och alla som älskar Finspång!

Glad kvinna