Driva företag i Finspång

Upplev Kraften i Finspång

Välkommen till en dynamisk företagsmiljö

I Finspångs kommun möts tradition och innovation i en harmonisk symbios som skapar en unik företagsmiljö. Här finns alla förutsättningar för dig som vill starta och driva företag. Med platsvarumärket ”Kraften i Finspång” lyfter vi fram den starka drivkraft och potential som finns i vår region.

Stöd och rådgivning

Att driva företag i Finspång innebär att du inte är ensam. Vi erbjuder omfattande stöd och rådgivning för både nya och etablerade företag. Organisationen Tillväxt Finspång är en resurs för dig som behöver vägledning i allt från affärsutveckling och finansiering till nätverkande och marknadsföring. Här kan du också få hjälp med att navigera de administrativa aspekterna av att starta företag.

Strategiskt läge och infrastruktur

Finspång har ett strategiskt läge med närhet till större städer som Norrköping och Linköping, vilket gör det enkelt att nå både nationella och internationella marknader. Vår välutvecklade infrastruktur med bra vägförbindelser, kollektivtrafik och närhet till flygplatser och hamn i Norrköping underlättar för både transport och logistik.

Innovativt och hållbart näringsliv

Finspång är hem till många framstående företag inom teknik och energi. Vi satsar på hållbar utveckling och grön teknologi, vilket gör oss till en attraktiv plats för framtidens företagare. ”Kraften i Finspång” symboliserar vår strävan att vara en ledande aktör inom miljövänlig och innovativ industri.

Ett starkt nätverk

En av de stora fördelarna med att driva företag i Finspång är det starka nätverket av företagare, entreprenörer och stödorganisationer. Genom vårt aktiva näringslivsnätverk inom ramen för Tillväxt Finspång får du tillgång till värdefulla kontakter och samarbeten som kan hjälpa ditt företag att växa och blomstra. Här möts erfarenhet och nytänkande, och tillsammans bygger vi en stark och hållbar företagskultur.

Livskvalitet och gemenskap

Att driva företag i Finspång innebär också att du får ta del av en hög livskvalitet och stark gemenskap. Här finns en balans mellan arbete och fritid med tillgång till vacker natur, ett rikt kultur- och fritidsliv, samt goda skolor och barnomsorg. Finspång är en plats där du kan trivas både som företagare och som privatperson.

Upplev kraften i att driva företag!

Upplev ”Kraften i Finspång” när du väljer att driva ditt företag i en miljö som främjar innovation, samarbete och hållbarhet.