Mötesplatser

Kraften i att bygga relationer

Välkommen till våra inspirerande mötesplatser

I Finspång värdesätter vi samarbete och nätverkande som viktiga komponenter för att driva utveckling och innovation. Tillväxt Finspång erbjuder flera mötesplatser och nätverk som hjälper företagare, entreprenörer och yrkesverksamma att knyta värdefulla kontakter, dela kunskap och skapa nya möjligheter.

Kraften i Finspång lunchen

En av våra mest uppskattade mötesplatser är Kraften i Finspång-luncherna. Dessa nätverksluncher ger dig möjlighet att träffa andra företagare och beslutsfattare i en avslappnad och inspirerande miljö. Här diskuteras aktuella ämnen, utbyts erfarenheter och byggs relationer som kan leda till nya samarbeten och affärsmöjligheter. Vi tror på kraften i personliga möten och ser till att varje lunch är unik med eget innehåll men ändå plats för samtal och dialog. 

Möte föreläsning

Branschråd

För att möta de specifika behoven och utmaningarna inom olika sektorer har vi etablerat flera branschråd.

Ta del av Kraften i Finspång

Oavsett om du är företagare, yrkesverksam eller intresserad av att engagera dig i våra nätverk, finns det en plats för dig i Finspång. Genom att delta i våra mötesplatser och nätverk kan du dra nytta av den gemensamma kunskapen, erfarenheten och engagemanget som finns här. Välkommen att uppleva Kraften i Finspång – tillsammans skapar vi en starkare och mer innovativ framtid i Finspång!

lunchmöte restaurang