Bo & leva

Varför inte flytta till Finspång? Här hittar du inspiration, nyheter och information inför beslutet att flytta till oss. Följ gärna Kraften i Finspång på Instagram och Facebook också!

Kraften finns i Finspång – bli en del av den

Vi skulle kunna säga att Finspång har nära till allt. Men det vill vi inte. För vi vill berätta att det mesta som du vill ha och behöver finns i Finspång. Attraktiva tomter med sjönära lägen, goda arbetsmöjligheter med levande storindustri mitt i orten och ett rikt kultur- och idrottsliv.

Slott

Välkommen

Här finns attraktiva tomter med sjönära lägen, goda arbetsmöjligheter med levande storindustri mitt i orten och ett rikt kultur- och idrottsliv. Men framförallt finns människorna här. Och de är nära. När du får det avslappnade leendet, hör en vänlig röst och ser ett öppet ansikte. Då är du i Finspång. Då upplever du kraften i Finspång. Här är mötet med en ny vän eller en gammal bekantskap alltid nära. Kraften finns i Finspång – bli en del av den.

Flytta hit

Hitta bostad

Är du på väg att flytta till Finspång eller bor du här men söker nytt?

Lediga tomter

Vill du bygga helt nytt? I Finspång finns flera attraktiva lägen.

Förskola och skola

Är du i behov av plats på förskola eller skola för dina barn?

Foto: Crelle

Gemenskap

Ett vänligt hej, ögonkontakt och ett leende gör så mycket. I Finspång finns en härlig gemenskap som skapas i det lilla och med småstadens fördelar. Ett föreningsliv som blomstrar med alla dess eldsjälar och mötesplatser för både ung som gammal skapar förutsättningar för kraften i gemenskap!

Upptäck Finspång

I Finspångs kommun finns goda möjligheter att cykla, både i vardagen och på fritiden. Cykla till jobbet och skolan eller ta en härlig cykeltur på landsbygden. I Finspångs centralort finns gång- och cykelvägar till arbetsplatser, skolor och förskolor, och förstås till centrum. Utanför centralorten är gång- och cykelvägnätet utbyggt längs riksväg 51, västerut till Borggård och Hällestad samt österut till Kolstad.

cyklister på cykelbana

Foto: Crelle

Instagram