Hitta bostad

Finspång har ett brett utbud av olika hyresvärdar och det bästa av allt – här finns ingen bostadskö!

Är du på jakt efter bostad i Finspång?

Här hittar du information om kommunens fastighetsbolag Vallonbygden, andra hyresvärdar, korttidsboenden och lediga tomter.

Att hyra bostad

I Finspång finns bostäder för alla och här finns ingen bostadskö. Vallonbygden, Gladsheim och HSB är tre aktörer som hyr ut bostäder. Kontakta någon av dessa för mer information om vilka bostäder som finns att tillgå just nu. 

 

Vallonbygden - kommunalt fastighetsbolag

Vallonbygden är ett kommunalt allmännyttigt fastighetsbolag. Vallonbygden förvaltar och hyr ut närmare 2000 bostäder runtom i Finspång för både privatpersoner och företag. Kontakta Vallonbygden om du är intresserad av, eller har frågor om att hyra bostad hos dem.

Gladsheim

Företaget Gladsheim äger och förvaltar närmare 1 000 hyresrätter i Finspång. Genom tre olika lägenhetskategorier finns möjlighet till trivsamma hyresrätter med lite olika hyresnivåer. Matchar ingen av de lediga lägenheterna det du söker kan du registrera dig i deras bostadskö och få ett mejl när Gladsheim har en lägenhet som passar just dina behov.

HSB

HSB är Sveriges ledande boendeaktör, som ägs och styrs av cirka 674 000 medlemmar. Tillsammans med dess medlemmar skapas framtidens boenden där trygghet står i centrum. HSB Finspång har drygt 100 hyresrätter i centrala Finspång, ett stenkast till torget i centrum och bra kommunikationer och affärer. 

 

Foto: Crelle

Lediga kommunala tomter

Är du på jakt efter tomt för att bygga ditt drömboende erbjuder Finspångs kommun färdiga villatomter på olika platser i kommunen. Många nya detaljplaner är framtagna och mycket nytt och spännande är på gång i kommunen. Klicka dig vidare till kommunens hemsida för mer detaljerad information och hur du ställer dig i tomtkö.