Arbeta & utveckla

Här föddes den svenska industrin. Och här skapas framtidens. En levande tillverkning i världsledande utveckling mot hållbarhet och ett rikt småföretagarliv.

Kraften finns i Finspång – bli en del av den

Mitt i logistikstråket mellan Örebro och Norrköping och med närhet till Linköpings universitet ligger Finspång ypperligt placerat. Hit välkomnar vi alla som vill etablera och driva företag, eller företag som vill expandera sin verksamhet! Finspång har en unik potential genom mångfalden i sitt näringsliv – från den lokala närbutiken på hörnet, via startup-bolaget till de multinationella storbolagen. Och tack vare närhet såväl till Europavägar, och stambana som till flygplats och djuphamn, når du enkelt hela världen härifrån – lika lätt som den når hit.

Driva företag

Vill du etablera din verksamhet i Finspång?

Utveckling

Vill du uppleva hållbar tillväxt tillsammans med oss?

Starta eget

Har du en företagsidé som du gärna vill förverkliga? Du har idén – vi har verktygen!

Lediga lokaler och mark

Välkommen till Finspång! Här utvecklar vi ständigt nya tomter och områden för olika sorters verksamheter. Finspångs strategiska läge kunde inte bli bättre med direkt anslutning till riksväg 51, som går mellan Örebro och Norrköping och har anslutningar till både E20 och E4. Det gör Finspång till en central plats med goda möjligheter för företag att etablera sig. Du är välkommen att bläddra runt själv eller kontakta oss för att få hjälp med att hitta ditt nya drömläge.

Arbeta i Finspång

Vi skapar turbiner för grön energi, utvecklar hållbara elbatterier och arbetar med återbruk av lättmetaller och vi tillhandahåller trygghet och välfärd för alla medborgare. Ta med din partner eller familj, ni är efterlängtade.

Foto: Crelle

Näringsliv

Finspångs kommun har cirka 22 000 invånare och en stor inpendling från våra grannkommuner till våra industrier. Finspångs intressanta arbetsmarknad rymmer både stora industriföretag med verksamhet och forskning i absolut världsklass och mindre specialiserade företag inom en bredd av branscher. Här finns också utrymme för entreprenörer att testa sina vingar.

Glad kvinna

Nätverk

I Finspång gillar vi att nätverka och bygga relationer i näringslivet. Kraften i Finspång luncherna är ett mycket uppskattat lunchnätverk som Tillväxt Finspång arrangerar och bjuder in till. Dessutom finns en rad olika branschråd för kunskapsutbyte samt inspiration; bland annat industri, handel och bygg, fastighet och anläggning.

Service

Värdskap är ett vackert ord. Ett ord som andas engagemang, omtanke och att du viktig. Värdskap ska kännas i hela kroppen. För oss i Finspång betyder värdskap – konsten att få människor att känna sig välkomna. Vi hjälper dig att starta, utveckla och etablera ditt företag i Finspångs. Genom att vi har nära samarbete med Finspångs kommun, fastighetsägare, arbetsförmedlingen och näringslivet kan vi erbjuda helhetslösningar till dig som företagare.

Foto: Crelle