Se och göra

Finspång är en geografiskt väl vald plats mitt i Sverige där historiens hammarslag samsas med dagens hållbara glasblåsarkonst.

Kom och upplev kraften!

I Finspång finns verkligen något för alla – upplev spännande, intressanta och roliga saker och bli hänförd av Finspångs kraft. Finspång har så mycket att erbjuda. En dagstur i kommunen kan ge dig som gillar fynd en riktigt fin loppisrunda! Barn med spring i benen? Prova nån av alla våra kottebanor – eller kanske skate- och kickbikeparken! Konstintresserad? Besök Hönshusets, Engelska magasinet eller Finspångs konstförenings utställningar.

Barn & familj

Äventyrsbad, sportevenemang och kottebanor i naturen – här finns många aktiviteter som passar hela familjen.

Kultur & musik

Finspång har en rik kulturhistoria, ett stort film- och konstutbud samt en aktiv musikscen med såväl lokala som världsartister.

Butiker & marknader

Från större kedjor till gårdsbutiker och loppisar – i Finspång finns det du söker.

Kraften i vattnet

Vatten har den magiska kraften att hitta fram till lekfullheten hos människan. Från liten till stor finns vattenlek för alla blötdjur – till och med för er alla badkrukor!

Skutenbron från ovan

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region, där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande. Finspång har något för alla! Vad vill du uppleva?

Turistinformation

Värdskap är ett vackert ord. Ett ord som andas engagemang, omtanke och att du som gäst är viktig. Värdskap ska kännas i hela kroppen. För oss i Finspång betyder värdskap – konsten att få människor att känna sig välkomna.

turistbyrå broschyr