Foto: Crelle

Arbeta i Finspång

Kraften att göra skillnad

Att jobba i Finspång

I Finspång tror vi på kraften i att göra skillnad lokalt, för att påverka globalt. Genom ett drivet näringsliv med en industriledande hållbar metallindustri tillsammans med en trygg och omsorgsfull kommun och världsledande innovativ energiteknik skapas många trygga arbeten.

 

Här finns stora karriärmöjligheter för dig som vill att det du gör på jobbet även ska göra positiv skillnad för världen och dina medmänniskor. I Finspång finns kraften att att göra skillnad, och den hittar vi tillsammans. Du är efterlängtad.

Foto: Crelle

Kraften i att samarbeta

I Finspång kan du arbeta med allt från världsledande energiteknik och industriledande hållbar metallindustri till att skapa trygghet och ge omsorg till alla stadens medborgare. Här finns det stora möjligheter att hitta en trygg och utvecklande anställning, återhämtande fritidsaktiviteter och en trivsam bostad som passar just dig. Allt med närhet till varandra. Ta med din partner eller familj, ni är efterlängtade då vi söker människor med olika kompetenser. Bli en del av kraften i Finspång!

 

Vi vet att det kan kännas svårt att börja jobba i och flytta till en ny ort. Men vi hjälper er.

Foto: Crelle

Jobbmöjligheter i olika branscher

Upptäck en bredd av tjänster inom flera olika yrkesgrupper. Här blir du del av den kraft som gör skillnad. På våra olika arbetsplatser möter du nyanställda tjänstemän direkt från universitetet, tredje generationens operatörer, uppmärksamma undersköterskor, tekniska doktorer från andra världsdelar, påhittiga skolkockar, lösningsfokuserade servicetekniker och drivna förskollärare.

3 arbetsgivare - tusen möjligheter

Siemens Energy, Gränges och kommunen är tre av Finspångs största arbetsgivare. Vi erbjuder en bredd tjänster inom olika yrkesgrupper, där du blir del av en kraft som gör skillnad. Du kan läsa mer om oss och våra visioner här. Gemensamt är att vi står enade i att lyfta upp kraften i Finspång och att göra skillnad i världen.