Mat & dryck

Mat från hela världen

I Finspångs centrum hittar du mat från alla världens hörn, Palki, Siam Kök, Aya Sushi, Salladsdeli’s, Asiens kök och mycket mer. Men inte nog med det, vår kommun bjuder på små oväntade överraskningar i öst och väst såväl som i norr och söder. När hungern eller fikasuget tar över kan du välja på allt mellan vedugnspizza i Igelfors, belgiska våfflor i en lada i Ljusfallshammar eller en lunch i slottsmiljö mitt i hjärtat av Finspång. Och fika, det finns i princip överallt.

Restauranger

Unna dig en smakrik lunch eller middag i härlig miljö.

Caféer

Njut av en glass, kaka eller kaffe i våra mysiga fik och caféer.

Pizzerior & Gatukök

Du hittar alltid en pizzeria runt hörnet här i Finspång.

Gott i glaset!

Upplev Kraften i Finspång genom att utforska paletten av drycker. Runtom i kommunen hittar du smultronställen och gårdsbutiker som med kärlek skapat olika oaser för mysiga kaffepauser. Ta även del av det lokala utbudet av exempelvis närproducerad äppelmust, saft och bubbel. Eller besök någon av Finspångs barer med det nyaste inom drinkkonst och ölbryggeri.

Pizzerior & gatukök

Turistinformation

Värdskap är ett vackert ord. Ett ord som andas engagemang, omtanke och att du som gäst är viktig. Värdskap ska kännas i hela kroppen. För oss i Finspång betyder värdskap – konsten att få människor att känna sig välkomna.

turistbyrå broschyr