Lyckad kväll om Finspångs framtidsplaner!

Lyckad informationskväll om Finspångs framtidsplaner!

Onsdagen den 17 april arrangerades en informationskväll där Finspångs framtidsplaner presenterades inför drygt 200 deltagare. Kvällen var fullmatad med information från bland annat Finspångs kommun som berättade om status för tillväxten i kommunen, där nya tilltänkta bostads- och verksamhetsområden presenterades.

Flera kommersiella exploatörer informerade också om Finspångs framtid och i vilka områden företagen vill satsa i Finspång. Fastighetsbolaget Maison Forte presenterade utvecklingen av det sjönära bostadsområdet Vistinge Strand med ca 300 sjönära bostäder.  Aurum Fastighetsutveckling berättade om de omfattande planerna för Vistinge By, Söderstaden fanns också på plats för att berätta om sin roll i kommunens framtidsplaner omkring lasarettsområdet. Branschorganisationen Byggföretagen, som samlar och arbetar för aktörer inom bygg- och anläggningsbranschen, presenterade dessutom de senaste konjuktursiffrorna vad gäller byggandet i Östergötland och Finspång.

Som en av flera initiativtagare till denna kväll är vi från Tillväxt Finspångs sida oerhört tacksamma och nöjda där vi alla lyckades skapa en kväll med framåtanda, optimism och en tro på att Finspång som ort har stor potential i att kunna växa i framtiden.

Läs mer via länkarna nedan:

Finspångs kommuns hemsida

Norrköpings Tidningars reportage om Vistinge Strand