Sista lunchen innan sommaren!

En sista lunch innan sommaren är här!

Under tisdagen den 18 juni arrangerades terminens sista Kraften i Finspång lunchen. Denna gången var Tage Rejmes AB värdföretag och luchen dukades upp i den fina bilhallen i Finspång. Under lunchen fick vi information om arbetet inom ramen för Tillväxt Finspång men också information från Rejmes och PRIDE Finspång.

– Vi försöker vara relevanta på varje lunch och skapa innehåll som företagare och andra är nyfikna på i Finspång, berättar Andreas Ramlöv, verksamhetsledare för Tillväxt Finspång som är inititativtagare och ansvariga för luncherna.

Tredje tisdagen i varje månad, förutom juli månad, arrangeras dessa uppskattade luncher hos olika verksamheter vid varje tillfälle. Är man medlem bjuds man dessutom på lunchen helt kostnadsfritt.

– Såklart en gratis lunch lockar och så får det väl vara men jag vet också att både informationen man får del av och att träffas under lättsamma former för att bygga sitt nätverk uppskattas mycket av de som kommer på dessa luncher, förklarar Andreas vidare.

Under lunchen denna tisdag berättade Rejmes om sitt hållbarhetsarbete, att de investerat mycket de sista åren i Finspång och att de vill vara en del av Finspångs utveckling framöver

– Finspång är viktigt för oss och det har vi visat genom de investeringar som företaget gjort här sedan 2017 och framåt. Så sent som hösten  2023 bytte vi ut vår tvätt till en svanenmärkt biltvätt, berättade platschef Joacim Lindebring under lunchen.

Föreningen PRIDE Finspång fanns också på plats och berättade om sitt arbete

– Alla människors rätt att få leva som man själv vill och älska vem man vill måste kämpas för och vi behöver bli fler som hjälps åt med det arbetet, berättade Magnus Moberg.

Nina Norlin från föreningen fyllde i och påtalade vikten av att fler företag faktiskt har möjlighet att bli medlemmar och också få stöttning av föreningen i frågor som rör HBTQIA+-frågor.

Ett stort tack till alla som kom och vi ses igen den 20 augusti för nästa Kraften i Finspång lunchen!