Grattis Sonstorps Mekaniska – Årets Företagare 2024

Sonstorps Mekaniska AB: Årets Företagare 2024

Under torsdagen tillkännagavs vinnaren av Årets Företagare 2024, och utmärkelsen gick till Sonstorps Mekaniska AB. Organisationen Företagarna, som delar ut priset, närvarade tillsammans med representanter från Finspångs kommun för att gratulera det framgångsrika företaget.

Det är med stor glädje vi kan meddela att Patrick Sandberg och Mikael Abrahamsson från Sonstorps Mekaniska AB har mottagit priset för Årets Företagare 2024. Detta är andra gången företaget hedras med denna utmärkelse; första gången var 1993.

Firandet på Sonstorps Mekaniska AB

Alla medarbetare på Sonstorps Mekaniska AB samlades i företagets matsal på torsdagseftermiddagen när de överraskades av representanter från Företagarna och Finspångs kommun. Kommunfullmäktiges ordförande, Ulrika Jeansson, överlämnade blommor och en tavla målad av Marie Åkerlund som en del av firandet.

Juryns motivering

Juryns motivering till att utse Sonstorps Mekaniska AB till Årets Företagare lyder:

”Framgångsrik företagsduo i andra generationen som kompletterar varandra och visar prov på ansvarsfull, hållbar och lönsam utveckling, för att ta företaget in i framtiden. I en hårt konkurrensutsatt bransch har duon med stort engagemang, entreprenörskap och flexibilitet hittat sin nisch där teknisk utveckling och spetskompetens är ett måste. Det är en otrolig tillgång att ha dessa framgångsrika företagare etablerade på landsbygden i vår kommun och som därmed skapar goda möjligheter för sina anställda att verka i en bra landsbygdsmiljö. Patrick Sandberg och Mikael Abrahamsson är mycket väl meriterade företagare för utmärkelsen Årets Företagare i Finspång.”

Vi på Tillväxt Finspång gratulerar Sonstorps Mekaniska AB till denna prestigefyllda utmärkelse och ser fram emot deras fortsatta tillväxt!