Årsmöte och information från Gränges och CBS City

Årsmöte och inspirerande presentationer

På kvällen, tisdagen den 23 april, träffades medlemmar för ett årsmöte hos Gränges och Finspong Conference Centre. Förutom sedvanligt årsmöte hade vi förmånen att få lyssna på Göran Palm från företaget CBS City samt Patrik Sivesson från Gränges.

Kvällen började med att Göran Palm från CBS City berättade om deras arbete med lokala presentkort för att stärka den lokala handeln. De finns idag på 73 orter runt om i Sverige och här i Östergötland i bland annat Linköping. Konceptet är väl beprövat och orter som använder sig av presentkorten har sett en ökad handel på orten och en vilja från näringslivet och invånare att handla in dessa presentkort till anställda och vänner och bekanta. Förhoppningsvis har vi etablerat detta även i Finspång inför julhandeln.

Efter lite kaffe och smörgås fick vi en presentation av Patrik Sivesson från Gränges som berättade om de investeringar som görs i Finspång från Gränges sida. Det som är mest aktuellt just nu är projekt Helios som innebär en investeringsvolym på ca 600 miljoner kronor där resultatet bland annat blir renrum och en produktion av batterifolie för elektrifierade fordon. Mycket inspirerande och intressant att höra att industrin i Finspång satsar och tror på Finspång!

Kvällen avslutades med årsmöte och en hel del frågor och diskussioner vilket kändes roligt och inspirerande.

Tack alla som kom!