3 arbetsgivare - tusen möjligheter

Jobbmöjligheter för dig, dina nära och kära

Att jobba i Finspång

Få kraften att göra skillnad

Bo & leva

En levande vardag

Lev & jobba i Finspång

Siemens, Gränges och kommunen är tre av Finspångs största arbetsgivare.

Tillsammans vill vi lyfta fram möjligheterna för dig att jobba och att leva i Finspång. Vi erbjuder en bredd tjänster inom olika yrkesgrupper, där du blir del av en kraft som gör skillnad. Vi skapar turbiner för grön energi, utvecklar hållbara elbatterier och arbetar med återbruk av lättmetaller och vi tillhandahåller trygghet och välfärd för alla medborgare. Ta med din partner eller familj, ni är efterlängtade. I Finspång får du kraften att göra skillnad.

Lev & jobba i Finspång

Siemens Energy, Gränges och kommunen är tre av Finspångs största arbetsgivare.

Tillsammans vill vi lyfta fram möjligheterna för dig att jobba och att leva i Finspång. Vi erbjuder en bredd tjänster inom olika yrkesgrupper, där du blir del av en kraft som gör skillnad. Vi skapar turbiner för grön energi, utvecklar hållbara elbatterier och arbetar med återbruk av lättmetaller och vi tillhandahåller trygghet och välfärd för alla medborgare. Ta med din partner eller familj, ni är efterlängtade. I Finspång får du kraften att göra skillnad.

3 arbetsgivare - tusen möjligheter

Jobbmöjligheter
i olika branscher

Upptäck en bredd av tjänster inom flera olika yrkesgrupper. Här blir du del av den kraft som gör skillnad. På våra olika arbetsplatser möter du nyanställda tjänstemän direkt från universitetet, tredje generationens operatörer, uppmärksamma undersköterskor, tekniska doktorer från andra världsdelar, påhittiga skolkockar, lösningsfokuserade servicetekniker och drivna förskollärare.

I Finspång kan du arbeta med allt från världsledande energiteknik och industriledande hållbar metallindustri till att skapa trygghet och ge omsorg till alla stadens medborgare. Här finns det stora möjligheter att hitta en trygg och utvecklande anställning, återhämtande fritidsaktiviteter och en trivsam bostad som passar just dig. Allt med närhet till varandra. Ta med din partner eller familj, chansen är stor att det finns fler tjänster som passar.

Att jobba i Finspång

Få kraften att göra skillnad

I Finspång tror vi på kraften i att göra skillnad lokalt, för att påverka globalt. Genom ett drivet näringsliv med en industriledande hållbar metallindustri tillsammans med en trygg och omsorgsfull kommun och världsledande innovativ energiteknik skapas många trygga arbeten.

Här finns stora karriärmöjligheter för dig som vill att det du gör på jobbet även ska göra positiv skillnad för världen och dina medmänniskor. I Finspång finns kraften att att göra skillnad, och den hittar vi tillsammans. Du är efterlängtad.

Bo & Leva

En levande vardag

Här får du kraften till en levande vardag. I Finspång får du möjligheten att hitta din återhämtning med föreningsliv och aktiviteter runt hörnet. Här är det alltid korta avstånd till det du håller kärt, oavsett om det är löpbandet på gymmet, den glittrande sjön, svampen i skogen, att sätta bollen i krysset eller den pulserande rockkonserten. I föreningslivet, med kulturliv och idrott, finns det en gemenskap där du är efterlängtad. I Finspång får du rum för en givande fritid där du står i fokus, inte restiden. Precis så som det ska vara.

Kraften i att samarbeta

Siemens Energy, Gränges och kommunen är tre av Finspångs största arbetsgivare. Vi erbjuder en bredd tjänster inom olika yrkesgrupper, där du blir del av en kraft som gör skillnad. Du kan läsa mer om oss och våra visioner här. Gemensamt är att vi står enade i att lyfta upp kraften i Finspång och att göra skillnad i världen. Vi vet att det kan kännas svårt att börja jobba i och flytta till en ny ort. Men vi hjälper er. Ta med din partner eller familj, ni är efterlängtade då vi  söker människor med olika kompetenser. Bli en del av kraften i Finspång!

Siemens Energy Finspång

Att arbeta på Siemens Energy innebär nya möjligheter, varje dag.

Siemens Energy är mer än bara ett energiteknikföretag. Vi möter den ökade efterfrågan på energi över hela världen samtidigt som vi slår vakt om vårt klimat. Med fler än 92 000 engagerade anställda genererar vi elektricitet till mer än 16% av jordens befolkning. Vi förvaltar ett över 100-årigt arv av innovation och söker efter personer som delar vårt fokus på en hållbar energiomställning.

Som tur är, så är vi alla olika. Genom mångfald genererar vi kraft. Vi drivs framåt av inkludering och vår gemensamma kreativa energi kommer från ca 130 olika nationaliteter. På Siemens Energy ser vi mångfald som något självklart - oavsett etnisk bakgrund, kön, ålder, religion, identitet eller funktionsvariation. Vi ger samhället energi, hela samhället, och vi diskriminerar inte utifrån våra olikheter.

Möjligheterna är oändliga – valet är ditt.

Gränges Finspång

Olika perspektiv och kunskapsområden under ett tak med ett gemensamt mål – ett framgångsrikt Gränges.

Forsknings- och utvecklingsverksamheten är placerad på produktionsanläggningarna så hos oss kan du stöta på såväl en nyanställd tjänsteman direkt från universitetet, tredje generationens operatör eller en teknisk doktor från en annan världsdel. Det är bland annat det som är vår styrka; olika perspektiv och kunskapsområden under ett tak med ett gemensamt mål – ett framgångsrikt Gränges. Så skapas förutsättningarna för bolagets ledande kompetens och för en framgångsrik karriär.

Kulturen är både varm och professionell. Vi samverkar intensivt både över de geografiska gränserna och mellan våra olika kompetensområden. Det skapar spännande möjligheter att utforska nya roller och miljöer.

Finspångs kommun

När du jobbar i Finspångs kommun bidrar du till att göra skillnad! Oavsett vad du arbetar med hos oss bidrar du till att skapa förutsättningar för kommuninvånarna att leva ett tryggt och gott liv.

Finspångs kommun ska vara en välkomnande arbetsplats där alla bemöts med respekt. Vi motarbetar alla former av diskriminering eller särbehandlingar och arbetar medvetet med jämställdhet och mångfald. Likvärdiga anställnings- och utvecklingsmöjligheter ska finnas för alla anställda och utgå från verksamhetens behov. Vi vill underlätta för våra medarbetare att förena arbete med föräldraskap.

Som anställd inom Finspångs kommun möter du några av samhällets största utmaningar. Det finns gott om spännande arbetsuppgifter inom våra olika verksamhetsområden och du har stora möjligheter att utvecklas i din roll.

Kampanjen "Få kraften att göra skillnad" är ett samarbete mellan Siemens Energy Finspång, Gränges Finspång och Finspångs kommun, genom Tillväxt Finspång, för att visa upp möjligheterna till att jobba, leva och bo i Finspång och att hitta ny personal och invånare till Finspång.  

Scroll to top