Alléhotellet

Vårt hotell passar alla typer av besökare, som reser i tjänsten, eller fritid. Ett riktigt familjärt hotell med en skön och ombonad känsla. När det sedan gäller den mat så är allt hemlagat av vår kock Pelle. Se Mat Välkomna prova oss.

Alléhotellet är ett litet familjärt och ombonat hotell i centrala Finspång. Vi erbjuder olika rumstyper, så som enkelrum budget, standard enkelrum och dubbelrum, vara av ett av dubbelrummen har bäddsoffa så det lämpar sig väl för familj med barn.

Pris från 725 – 1300 kr/natt inkl. frukost buffé och moms.

Vi har ett relax rum, med ett bredare utbud av TV kanaler, i anslutning finns det ett gästkök där vi erbjuder gratis självservering av kaffe, the, juice och smörgåsar . Där har vi också lite försäljning av snacks, läsk och vatten.


Vi har även i anslutning en bastu för avkoppling. En fin uteplats för avkoppling utomhus efter dagens aktiviteter. Vi erbjuder också våra hotellgäster att beställa lunchlådor eller annan mat till exempelvis en picknick ute i vår fina natur och alla sjöar. Maten kommer från vårt catering kök. Cateringköket är tyvärr inte i hotellet utan lokaliserat i Finspångs Centrum, där vår kock Pelle huserar. Från köket levererar vi dagligen ut hemlagad mat i lunchlådor till boende i Finspång. Det går också bra att hämta mat i vårt kök. Vi erbjuder naturligtvis på olika former a Catering av mat till olika tillställningar. Buffé, sallader, pajer, mm samt våra erkänt goda smörgåstårtor. Välkomna att prova oss, kan lova att ni inte blir besvikna.

Hitta hit

Kontakt

Stora allén 15
61240 Finspång

Telefon: 012216111

E-post: info@allehotellet.se

Hemsida: www.allehotellet.se