6 sommaraktiviteter för hela familjen

Golfa dig runt i Finspång

Utmana familj och vänner i olika sorters golf under sommaren. Golfbanor, minigolfbanor eller discgolfbanor – vilken bana väljer du? 

Ölstad Gård 2A är idyllen med gårdsbutik och möte med djur

Katt, hund, häst, kanin, get, höna, anka, fisk, sköldpadda, vilket är ditt favoritdjur? Oavsett vilket det är, kan familjen hälsa på djuren och strosa runt på Ölstad Gård 2A. 

Lek och fika i ett!

Att roa små som stora samtidigt kan ibland vara en konst. Därför finns “Lilla café Mariagården” där vuxna slappnar av med en fika på Mariagården, samtidigt som barnens spring i benen aktiveras i barncaféet “Lilla café Mariagården”, där barnen sköter sitt eget lekcafé. 

Aktivera kroppen!

På Arena Öst hittar ni Finspångs padelhall, en aktivitet som är rolig för hela familjen. Med utrustning att hyra för både padel och fotbollspadel, kan ni spela boll och ha kul tillsammans, eller mot varandra! 

Finspång-runt-bingo

Skapa en önskelista på sevärdheter eller ting som familjen utmanar varandra i att se eller hitta under semestern. Bäver, stråhatt, veteranbil eller kanske en tandemcykel?

Paddla kajak

Njut tillsammans, tävla eller bara paddla på! Hyr en ensitsig eller tvåsitsig kajak och gör det till en heldag på sjön. 

Turistinformation

Värdskap är ett vackert ord. Ett ord som andas engagemang, omtanke och att du som gäst är viktig. Värdskap ska kännas i hela kroppen. För oss i Finspång betyder värdskap – konsten att få människor att känna sig välkomna.

turistbyrå broschyr